Schiedam | TSN

Op tennispark Kethelhaghe, gelegen op de grens tussen Schiedam en Vlaardingen, is Tennisvereniging Schiedam Noord gehuisvest. Een enthousiaste tennisvereniging waar gezelligheid en sportieve prestaties hand in hand gaan. Het tennispark bestaat uit 9 verlichte smashcourtbanen en 6 binnenbanen. Van enthousiaste beginner tot fanatieke gevorderde speler, we hebben diverse lesmogelijkheden!

Voor de jeugd van 6 t/m 14 jaar hebben we op TSN een all-in pakket. Voor 1 vast bedrag per maand krijgen de kinderen 2 keer in de week tennisles, spelen ze competitie, kunnen ze onbeperkt vrijspelen, deelnemen aan allerlei activiteiten en krijgen ze een clubshirt. 

Voor de allerkleinste hebben we op zaterdagochtend Guppen Tennis. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen spelende wijze kennis maken met bal en racket. De lessen vinden binnen in de tennishal plaats. 

Voor volwassenen hebben we diverse mogelijkheden; privé les, beginnerscursus of verkorte cursus met je competitieteam. Het is niet verlicht om lid te worden wanneer je les wil volgen, niet leden betalen een ander baanhuur tarief. 

Meer informatie over de vereniging en zijn activiteiten? Neem dan een kijkje op de website van TSN: www.tsn-schiedam.nl

DE LESREEKSEN STARTEN IN HET VOORJAAR (MAART) EN IN HET NAJAAR (SEPTEMBER).
TUSSENTIJDS INSTROMEN? SCHRIJF JE GERUST IN EN WIJ BEKIJKEN SAMEN MET JE DE MOGELIJKHEDEN.